ufo-mini-2-mintUFO Mini 2Betyg ⭐⭐⭐⭐ (4/5) » Pris 1756 kr
UFO Foreo mini 2 är precis som sin större föregångare en borste som är till för ansiktsmasker. Det finns många olika behandlingsprogram man kan testa beroende på vad du vill åstadkomma och vad du har för hudproblem. Som alla Foreos produkter så kan prislappen kännas lite dyr, men de som har använt den här försäkrar att det är värt pengarna!
Till Butik | Ad - Nf

UFO Mini 2

Den svenska innovationen UFO mini 2 passar alla hudtyper oavsett ålder. Den förbättrar din hy och skapar lyster med hjälp av kraftigt verkande Korea-inspirerade ansiktsmasker i kombination med snabb uppvärmning, T-Sonic-pulseringar och fullt spektrum av LED-ljus som gör att essensen verkar djupare ner i huden. Välj den ansiktsmask som just ditt ansikte behöver och uppnå resultatet av en fantastisk och återfuktad hy. Varje behandling består av en noggrant utvald kombination av temperatur och pulseringsintensitet för en maximal effekt och lugnande ansiktsmassage.

Värme på upp till 45 ℃ och T-Sonic-pulseringar ökar ingrediensupptaget genom att vidga porerna samt få ansiktsmusklerna att slappna av. LED-ljusen har sina unika hudvårdegenskaper såsom anti-aging, lyster och motverkande av rodnad m.m. Varje mask erbjuder ett förinställt ljusprogram vilket ger dig den perfekta kombinationen för din ansiktsbehandling. Ta farväl av traditionella ansiktsmasker och säg hej till den koreanska hudvårdsrevolutionen!

RÖTT LED-LJUS… stimulerar produktionen av kollagen och elastin för att stärka och ge huden ett lyft. Rött ljus hjälper till att minska fina linjer, rynkor och andra ålderstecken samt ökar hudens läkande process.

BLÅTT LED-LJUS… minimerar ojämnheter så som akne då blått ljus arbetar aktivt mot bakterien P. acnes för att stoppa blemmor samt stabilisera överaktiv oljeproduktion. Blått ljus lindrar även inflammationer i huden och hjälper till med läkningen lite fortare.

GRÖNT LED-LJUS… jämnar ut hudtonen, ger lyster åt matt hy och arbetar aktivt mot åldersfläckar, pigmentering, mörka ringar och andra missfärgningar.

VITT LED-LJUS… är den längsta våglängden och når djupare ner i huden än någon annan färg. Vitt LED tonar och stärker huden, minskar svullnad, aktiverar hudens naturliga förnyelsesystem.

LILA LED-LJUS… är en kombination av rött och blått ljus som hjälper till att eliminera gifter, öka lystern, lindra inflammation och påskynda läkandet.

ORANGE LED-LJUS… lindrar solskador och vitaliserar huden för en fräsch lyster.

GULT LED-LJUS… lugnar solbränd hy, stillar rosacea, arbetar aktivt mot svullnader och förbättrar hudtonen.

TURKOST LED-LJUS… är ett antiinflammatoriskt blågrönt ljus som lugnar stressad hy. Det har bevisats öka läkande, minska storleken på svullna kapillärer samt blockera smärta.