theordinary-retinolThe Ordinary RetinoidsBetyg ⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5) » Pris 178 kr
Denna retinol produkt uppges ge mindre irritation än vad många andra kan göra. Superbetyg av många ex: Super effekt på bara 1 månad !! Har fått jämnare hudton, reducerar pigmentfläckarna jätte mkt, reducerar linjer fantastiskt bra och även djupare rynkor. "
Till Butik | Ad - Ly

The Ordinary Retinoids

Osäker på vilka produkter som passar dig? Kolla in vår Guide för The Ordinary.

Denna vattenfria lösning innehåller en koncentration av 5% av ett avancerat retinoid aktivt komplex kallat Granactive Retinoid som har visat sig ge bättre resultat mot flera ålderstecken utan att orsaka den irritation som ibland kan uppstå med retinol . Granactive Retinoid, en aktiv teknik från Grant Industries, är ett komplex av löslig Hydroxypinacolone Retinoate (HPR), en avancerad form av retinoid som i sjäva verket är en ester av A-vitaminsyra som ger en bättre effekt mot tecken på åldrande än retinol, retinylpalmitate och nästan alla andra former av retinoid.

Användning: Applicera en liten mängd över ansiktet på kvällen som en del av din hudvårdsrutin efter vattenbaserat serum, men före krämigare formuleringar (t ex nattcreme). Använd inte i kombination med andra retinoid-produkter. Undvik solexponering . Förvara produkten på en kall och torr plats.

30ml