snailserumSnail Bee Ultimate SerumBetyg ⭐⭐⭐⭐ (4/5) » Pris 379 kr
Även om det kanske känns konstigt att ha snigelslem och bigift i ansiktet så är det precis vad det här serumet innehåller! Dessa ingredienser reparerar, stärker huden och förebygger hudens åldrande. Visst vågar du också prova?
Till Butik | Ad - Cp

Snail Bee Ultimate Serum

Snail Bee Ultimate Serum från Benton är en serumvariant av Snail Bee Essence, som har uppnått kultstatus inom K-beauty och blivit en favoritprodukt hos många hudvårdsentusiaster. Serumversionen innehåller en högre koncentration av stjärningredienserna snigelslem och bigift. Ingredienserna åtgärdar en rad olika hudvårdsproblem, reparerar och stärker hudens naturliga skyddsbarriär samt förebygger hudåldrande.

Nyckelingredienser:

  • Fermenterat snigelslem: en riktig mirakelingrediens, vanligt förekommande i koreansk hudvård. Snigelslem har antiinflammatoriska och antiseptiska egenskaper, stimulerar cellförnyelsen och läker skadad hud. Förhindrar och lindrar allt från akne, hyperpigmentering, förstorade porer, rodnad, eksem och torr hud till ålderstecken.
  • Bigift: reparerar huden och bekämpar ålderstecken. Giftet lurar huden att tro att den blivit stucken av ett bi, vilket ökar blodcirkulationen i området samt aktiverar kollagen- och elastinproduktionen. Bigift är dessutom effektivt mot hyperpigmentering och akneärr.
  • Niacinamid: ljusar upp hyperpigmentering, förbättrar porerna och hudstrukturen samt balanserar talgproduktionen.
  • Grönt te och aloe vera lindrar stress och irritation.

Använd regelbundet för en klarare hud med bättre struktur och mer lyster. Passar alla hudtyper.