Sleekn-chicSleek’n ChicBetyg ⭐⭐⭐ (3/5) » Pris 899 kr
Keramisk borste som formar, reder ut och stylar håret. Den är utvecklad för att kunna torka håret snabbare, och hjälper till att minska risken för flygigt hår. Passar även för kortare grövre hårtyper.
Till Butik | Ad - Rs

Sleek’n Chic

Borsten reder ut, formar och ger håret en fin, lite busigare look. Sleek’n Chic är gjord av ett keramiskt hölje och stora hål vilket gör att värmen fördelas över hela borsten, risken för att bränna håret minimeras samtidigt som ditt hår föntorkas på rekordfart. Borststråna är också utrustade med Ionic, en speciell sammansättning som gör att vattendropparna blir mindre när du borstar igenom håret, vilket i förlängningen också gör att det torkar fortare.  

Borsten har långa lackade tourmaline-piggar som både reder ut, formar och ger dig en perfekt look. De pulveriserade mineralerna i tourmalineformulan verkar också åtslutande för hårstrået vilket medverkar till att ge håret mer glans och lyster. 

Borstens utformning gör att den passar lite grövre, kortare hår och med dess antistatiska kvalitéer hjälper den också till att reducera frissigt och flygigt hår. Detta gör också att den passar perfekt som torrborste, då den ger ett slätt och glansigt resultat. 

Med ett handtag i gummi får du ett fast och ergonomiskt grepp om borsten vilket gör det enklare för dig att få din drömfrisyr.