Hem » Mys » Recension massagekudde Flowpillow Heat 2024

Recension massagekudde Flowpillow Heat 2024

Skön massage är avslappnande och kommer med många fördelar. Att besöka massör är både kostsamt och tar tid därför är massagekudde Flowpillow Heat ett bra alternativ för att ofta kunna få massage av exempelvis nacke och rygg.

Du slipper pressa in massagetider i ditt schema utan kan använda kudden när du vill i hemmet i stället. Sluta stressa och njut istället.

flowlife-massagekuddeFlowpillow Heat
Läs mer
Betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5) » Pris 999 kr
Vi rekommenderar varmt denna produkt från Flowlife. Bra kvalitet och riktigt skön massage är vår slutsats av vårt test.
Till Butik | Ad – FL

Vi har testat massagekudden Flowpillow Heat och vi gillar den verkligen! Smidig kudde med många fördelaktiga funktioner. 

Sidan innehåller annonser

Flowpillow Heat produktbeskrivning

flowpillow nackmassage

Det är det svenska företaget Flowlife som står bakom Flowpillow Heat och företaget började med att producera maskiner till sjukhusverksamheten men har gått vidare till att kunna erbjuda produkter som är riktade till konsumenter stället. I utbudet hittar du bland annat massagepistoler, massagekudde och fotmassage. 

Massagekudden är batteridriven och sladdlös vilket innebär att du kan använda den var du vill. Batteritiden är två timmar och laddningstiden är tre timmar. Kudden har ett överdrag som är avtagbart för rengöring. 

Kudden väger 1,6 kilo och har måtten 32 * 11 * 20 centimeter. Alltså en liten och kompakt kudde men många funktioner. Som ett extra plus på denna fantastiska massagekudde ger Flowlife två års garanti. Du får dessutom en nöjd kund – garanti där du får möjlighet att lämna tillbaka produkten inom 100 dagar om du av någon anledning inte är nöjd. 

Funktioner

Massagekudden har blivit utsedd till vinnare i många test och det beror främst på dess multifunktionalitet. Du kan använda kudden för att koppla av eller för att bli av med stela och ömma muskler. Kudden har infraröd värme som hjälper till att lossa spänningar och öka din blodcirkulation. 

Du kan reglera massagekudden i tre olika hastigheter och fyra roterande kulor finns för att hitta den rätta effekten för dig och din kropp. Välj mellan snabb sportmassage till en långsam triggerpunktsbehandling. De tre hastigheterna:

  • Lugnt tempo: För avkoppling och en lätt cirkulationsstimulerande effekt. 
  • Medelhastighet: För spänningar och lättare träningsvärk. Passar bra exempelvis för nacke och axlar
  • Snabb hastighet: För större muskelgrupper. Idrottare använder den för bland annat muskelknutor. 

Tack vare massagekuddens flexibilitet kan du placera den där du behöver och sedan välja den hastighet som passar dig bäst. Den är optimerad för massage av nederdelen av ryggen, nacken, låren, vaderna, skinkorna och underarmarna men fungerar på hela din krop. På baksidan av kudden finns ett resårband som du kan använda för att spänna fast massagekudden till något beroende på var du vill ha din massage. 

Massagekudden är igång 15 minuter innan den stängs av. Det finns ingen maxgräns satt för hur länge du kan använda en massagekudde utan du kan använda den så länge som du tycker att det är skönt. Vill du använda den mer än 15 minuter är det bara att starta den igen. 

Fördelarna med infraröd värme 

Du kan optimera din återhämtning med hjälp av infraröd värme. Kanske är kroppen trött efter en lång arbetsdag, kanske har du trötta ben eller ömma och spända muskler efter träning. Orsaken till detta kan beror på slaggprodukter som din kropp producerar när du tränar. 

Dessa slaggprodukter kan ha en hämmande effekt på dina prestationer och hur du känner dig om du inte får den återhämtningen som du faktiskt behöver. Här kommer viktigheten av infraröd värme in. Det infraröda ljuset genererar värme som gör att blodkärlen i muskulaturen utvidg och bidrar till en snabbare återhämtning och förbättrad blodcirkulation.

Flowpillow Heat kan ge en kombination av värme och massage. Massagebollarna hjälper till att förbättra din blodcirkulation och det har många fördelar såsom att det hjälper till att transportera bort slaggprodukter.

Flowpillow Heat omdöme

När vi har utfört våra tester och vår recension har vi även tagit del av andra tester, bäst i test, recensioner men även tittat på användaromdömen. En sak är säker det är mer än vi som har en positiv upplevelse av Flowpillow Heat. 

Bild på skön vadmassage ifrån vårt test av flowpillow
Bild på skön vadmassage ifrån vårt test av flowpillow

Flera testsidor har rankat Flowpillow Heat till den bästa massagekudden på marknaden och den har även fått bra användaromdöme.

Det absolut bästa som vi och våra testare har noterat när vi testat denna är dess styrka samt att den är trådlös. Det går att lägga bra med tryck mot den utan att den stoppar.

Detta har varit ett stort problem med andra vi provat då de stoppar när det blir lite mer tryck vilket gör att de inte ger i närheten av den massage man är med om hos en massör. Trådlösheten är också värt en hel del, det är krångligt att behöva vara nära ett uttag och flytta runt en massagekudde till olika ställen.

Fem fördelar med flowpillow

Självklart finns det många fördelar med Flowpillow men några som toppar listan bland användare är: 

  • Effektiv: Liten, smidig men ändå mycket effektiv.
  • Trådlös: Den enda gången en sladd behövs användas är när du ska ladda massagekudden.. 
  • Flexibilitet: Eftersom den är sladdlös och liten, kan du ta med den överallt och använda den varifrån du vill.
  • Prisvärd: Efter du har använt massagekudden några gånger kommer du förstå att den är värd pengarna.
  • Tystlåten: Den är så tyst som det bara går, i princip ljudlös. 
flowlife-massagekuddeFlowpillow Heat
Läs mer
Betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5) » Pris 999 kr
Vi rekommenderar varmt denna produkt från Flowlife. Bra kvalitet och riktigt skön massage är vår slutsats av vårt test.
Till Butik | Ad – FL

Vikten av en bra sovkudde för att undvika nackont

Förutom att använda en massagekudde för att lindra spänningar och muskelvärk, är det också viktigt att investera i en bra sovkudde för att förebygga och undvika nackont. En bra sovkudde kan göra stor skillnad för din sömnkvalitet och din hälsa.

En kvalitetskudde stöder huvudet och nacken på ett ergonomiskt korrekt sätt, vilket hjälper till att hålla ryggraden i en neutral position under natten. Detta kan bidra till att minska spänningar och stress i nackmusklerna samt förebygga uppkomsten av nackont och huvudvärk.

Det finns flera bäst i test kuddar att överväga när du letar efter den perfekta sovkudden. När du väljer en kudde är det viktigt att ta hänsyn till din sömnstil, din kroppsform och dina personliga preferenser.