Hem » Prenumerationer » Recension Goodiebox

Recension Goodiebox

Gillar du skönhetsprodukter är Goodiebox något som kan intressera dig. Det innebär en månadsvis box med utvalda skönhetsprodukter. Vill du skämma bort dig lite extra är en prenumeration på Goodiebox något för dig. 

Goodiebox är ett danskt företag som har satsat på att ge kunden en härlig överraskning med spännande produkter varje månad. Goodiebox passar även att ge bort som present till någon som älskar skönhet. Ta del av vår recension och få inblick om Goodiebox är något för dig. 

Detta erbjudande har nu gått ut, men kika gärna in Cocopanda nedan som har fina erbjudanden och boxar (annons)

Vad är Goodiebox?

Goodiebox marknadsför sig som Europas bästa skönhetsbox, det kanske låter lite kaxigt men faktum är att produkterna är spännande med bra kvalitet från många kända varumärken. Prenumererar du på Goodiebox får du varje månad en box full med överraskningar.

Varje box har mellan 5 och 7 utvalda produkter varav minst 2 stycken är i full storlek. När du blir prenumerant får du en välkomstbox med spännande produkter. Produkterna i boxarna är utvalda bland innovativa, trendiga och populära varumärken inom hudvård, hårvård, doft och smink. 

Som prenumerant kan kan du tjäna poäng och recensera de produkterna som du fått i boxen. Poängen som du tjänar kan du använda för att betala boxar med. Debiteringen för boxen sker sista vardagen i månaden. 

goodieboxar

Pris 

Innehållet i boxen kommer som en överraskning och innehåller alltid produkter till ett värde av minst 850 kronor men ofta är värdet för produkterna betydligt högre  än så. Du betalar 249 kronor i månaden och det är smidigt att gå in och pausa prenumerationen om man känner för att göra det. 

Trots att Goodiebox är en prenumerationstjänst, finns det ingen bindningstid. Du är alltså inte knuten till att fortsätta prenumerera en viss tid, utan du kan pausa eller avsluta prenumerationen när du vill. 

Tidigare boxar

Gör vi en djupdykning i Goodiebox så hittar vi olika exempel på boxar som prenumeranter tidigare fått. För att ge dig en bild om vilka produkter som kan ingå har vi valt att titta på vad dessa innehåller. Boxarna har vanligtvis ett tema, vilket ger dig som kund en stor variation av produkter. 

  • The claim the happiness box är en tidigare box där fokus ligger på huden. Boxen innehöll bland annat nattkräm, age defence, massageborste med mera. 
  • The happy moments box innehåller bland annat ansiktsmask, shaving gel, nagellack, lip oil, Geleé corps detox med flera. 
  • Get naked box innehåller rakhyvel, boobmask, dagkräm, olika lipbalm och andra produkter.
naked box från goodiebox
Naked box
Claim your hapiness box från goodiebox
Claim your hapiness box

Vad säger användarna?

Goodiebox är en internationell skönhetsbox som finns i många fler länder än Sverige. Tittar man på exempelvis Trustpilot där har Goodiebox fått övervägande bra recensioner och landar på 4.8/5 vilket är väldigt bra betyg. Goodiebox har frontas av personer såsom Jessica Wahlgren och Isabella Löwengrip.

Vad är det då som användarna tycker är så bra med Goodiebox?  Något som sticker ut extra mycket bland kommentarerna är hur proffsiga, hjälpsamma och trevliga kundsupporten är. Att ett företag är serviceminded är ett bra betyg. Andra saker som användarna uttryckt sig om är bland annat:

  • Företaget är tillmötesgående
  • Varierande och spännande produkter
  • Bra kvalitet på produkterna
  • Stor variation mellan produkterna
  • Känns lyxigt
  • Olika teman på boxarna 

Har sällan upplevt ett företag som är så serviceminded, tillmötesgående, trevliga samt att de är supersnabba att svara på mejl! Är också väldigt nöjd med deras fina boxar med innehåll. Rekommenderar verkligen goddiebox!

Lady Y Trustpilot

Sammanfattning

Goodiebox är en av de bästa skönhetsboxarna på marknaden utan tvekan. Dessutom passar den även som gåva till familj och vänner. Boxarna har ett bra pris och ett färdigt koncept som levereras hem till dig. På så sätt sparar du både tid och får en överraskning med härliga produkter varje månad. 

Goodiebox följer ett tema varje månad och det innebär att du inte får liknande produkter hela tiden utan du får faktiskt en bred variation i dina boxar. Att du inte på förhand vet vad boxen innehåller ger en extra spänning när den väl kommer hem i brevlådan till dig. 

Vill du unna dig lite vardagslyx utan att det kostar dig tid eller mycket pengar, rekommenderar vi verkligen Goodiebox. 

Uppdaterad 2022-12-28