xlashPRO Eyelash SerumBetyg ⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5) » Pris 699 kr
Om du vill ha längre och fylligare ögonfransar på bara 30 dagar, så ska du spana in den här produkten från Xlash! Man har bevisat i studier att ögonfransarna får en märkbart bättre kvalitet på bara 3-4 veckor av detta serum. Med naturliga ingredienser som korallextrakt kan det inte bli mer skonsamt! Många kastar ut lösögonfransarna efter att det börjat med det här serumet!
Till Butik | Ad - Ly

PRO Eyelash Serum

Många vill förbättra sina ögonfransar för att få ett mer personligt utseende. Nu kan du få längre och fylligare ögonfransar inom 30 dagar med Xlash! Studier visar att efter tre till fyra veckor ser du en märkbar förbättring av fransarnas kvalitet. Använd Xlash en gång om dagen, sex till åtta veckor för ett bra och hållbart resultat. Efter det kan du använda Xlash två till tre gånger i veckan för att bibehålla långa och hälsosamma fransar.

Xlash ger dina ögonfransar styrka med hjälp av naturliga ingredienser som korallextrakt för att tillföra viktiga mineraler och främja cellförnyelsen. Olja och antioxidanter samt aminosyra och polysackarider hjälper till att främja tillväxten av hårsäckarna runt ögonfransarna samt gör fransarna mörkare.

Bruksanvisning:
Avlägsna makeup och kontaktlinser, tvätta med anpassad ansiktsrengöring innan du applicerar Xlash. Applicera en tunn, jämn linje av Xlash på roten av de övre fransarna. Ett drag med borsten räcker.

Xlash kan användas på övre och undre fransraderna samt på ögonbrynen.

Precis som med all kosmetika kan vissa personer vara känsliga. Vissa kan uppleva att det svider eller kliar i början när de använder Xlash. Om problemet inte avtar bör du avsluta din behandling med Xlash eller rådgöra med läkare. Rådgör med läkare innan användning om du är gravid.