Om oss

Välkommen till Beautiq.se

Vi bakom denna sida brinner för skönhets- och må bra produkter. Allt grundar sig i mitt eget intresse för makeup och frisyrer som jag har haft allt sedan jag var en liten tjej. Från att tidigare varit endast en hobby så är dessa områden något jag ägnar mig åt på ett professionellt plan på heltid numera. Jag har växlat mellan att arbeta som makeup artist med att jobba på skönhetssalong. Parallellt med detta så har jag arbetat som säljare åt ett antal märken inom skönhetsprodukter.

Chefredaktör Amanda Berntsson

Min grundutbildning har jag fått genom dels det egna intresset från det jag var liten och sedan via ett antal kurser inom hår, naglar och makeup. Jag har även gått en 14 veckors utbildning på Stockholm make up institute. Även en 4 veckors yrkesutbildning som Beauty Make up Artist som jag läste på distans via Art of make up school har jag hunnit med under min karriär.

Jag blev väldigt glad och otroligt inspirerad när jag blev tillfrågad om jag ville vara chefredaktör på en ny sida om skönhet och skönhetsprodukter som skulle startas. Jag är verkligen laddad för att dela med mig av mina bästa råd och tips, allt för att ni läsare ska hitta de bästa metoderna och produkterna för att se bra ut och må bra, vilket ofta hänger ihop.

Alla våra guider och tester är genomförda av mig eller av någon av våra gästförfattare och experter, allt för att ge dig bästa tillgängliga information, så att du kan fatta välgrundade köpbeslut.

Framöver strävar vi efter att tillhandahålla följande användbara innehåll:

  • Produktrecensioner
  • Köpguider
  • Instruktionsguider
  • Produktjämförelser
  • och mycket mera!

Är det något ni saknar eller som ni har en åsikt om så är ni alltid välkomna att höra av er till mig via vårt kontaktformulär som ni hittar nedan.

Välkomna hit och mycket nöje!

Amanda Berntsson

Webbplatsredaktör

Kontakta oss gärna här.

Teknisk support och drift av sidan görs av företaget Webpartnerssweden AB

Andreas Börjesson

WebPartners Sweden AB – Vi driver och underhåller Beautiq.se

Gesällvägen 2

294 77 Sölvesborg

Email: kontaktaoss@webpartnerssweden.se

Org.nr: 559138-4234