luna-mini-2LUNA mini 2Betyg ⭐⭐⭐⭐ (4/5) » Pris 1295 kr
Den här eldrivna ansiktsborsten från Foreo har åtta justerbara lägen för att du ska få en så bra rengöring som möjligt! Helt gjort av silikon och passar alla hudtyper. Många användare tycker att deras hy förbättras avsevärt efter en tids användning och är mycket nöjda!
Till Butik | Ad - Ly

LUNA mini 2

LUNA™ mini 2 med T-Sonic™ är en förbättrad ansiktsrengöringsborste. Åtta justerbara lägen garanterar en helt igenom specialanpassad rengöringsupplevelse. Den uppdaterade ansiktsborsten med 3 rengöringszoner har optimerats för att passa samtliga hudtyper och finns i fem spännande, nya färger.

Den revolutionerande, eldrivna ansiktsborsten LUNA™ mini 2 tar på ett extremt skonsamt sätt itu med orenheterna i huden som orsakar blemmor. Allt som behövs är 1 minut två gånger om dagen för ett fräscht och rent utseende och en hud som ser jämnare ut.

Ansiktsborsten LUNA™ mini 2 har 3 rengöringszoner, själva borsten är nu 50 % större med ännu mjukare silikonknoppar, vilket ger en rengöringsupplevelse som passar alla hudtyper. Välj bland 8 olika intensitetslägen för att hitta rätt läge för dig.

Storlek: 8 x 8 cm
Laddningstid: Att ladda fullt batteri tar en timme och sedan räcker batteriet i upp till fem månader.