One-step-starter-packLayla One Step Starter Kit – GellackNr 6 Betyg ⭐⭐⭐⭐ (4/5) » Pris 995 kr
Om du vill ha gelnaglar som ger ett proffsigt resultat ska du köpa det här kitet från Layla! Du kommer att ha riktigt snygga naglar upp till tre veckor! Det är enkelt att applicera och med den medföljande UV-lampan kommer du att få en riktigt hållbar finish.
Till Butik | Ad - Ly

Layla One Step Starter Kit – Gellack

Detta startkit är ett måste för dig som vill kunna applicera gellack, smidigt och enkelt, och som håller! Du får en professionell look utan att behöva anstränga dig alltför mycket. I detta kit får du allt du behöver för att komma igång med Layla One Step Gel Nail Polish, nämligen 3 lack, en LED-lampa och en nagelfil.

En tre-i-ett-produkt som revolutionerar marknaden – primer, bas och topp i ett enda lager och du har en snygg färg på dina naglar i upp till 3 veckor!

Layla One Step Gel Nail Polish härdar på 1 minut under LED-lampa, och du behöver bara ett lager. Ge dina naglar en vacker nyans, som dessutom är hållbar.

Användning:

  • Använd den medföljande Buffer-filen tills nageln blir matt. Tag inte på eller blås på nageln efter du buffrat.
  • Applicera din favoritnyans av One Step Gel Nail Polish på nageln. Var noga med att inte få lacket på nagelbandet eller huden, utan endast på nageln.
  • Sätt in nageln i LED-lampan under 1 minut.
  • Vill du ha mer täckning applicera ett andra lager och gör om steg tre.

Innehåller:
3 st basfärger av One Step Gel Polish nagellack, 5ml
1 st LED lampa för härdning
1 st Buffer nagelfil