Hopfällbar badbalja – badkar för barnBetyg ⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5) » Pris 1490 kr
I denna kategori med mindre bad - badbaljor som är hopvikbara så har vi hittat denna lätta och smidiga modell. Fina betyg från barn och föräldrar som uppskattar att den är lätt och liten när den är nedmonterad.
Till Butik | Ad - Sma

Hopfällbar badbalja – badkar för barn

Bibabad är ett stort hopfällbart badkar för ett eller flera barn och kan användas både inomhus och utomhus. Barn älskar att bada och BibaBad är den perfekta lösningen för våtrum där badkar saknas eller är för skrymmande att montera.

Det hopfällbara badkaret är flexibelt för att passa kunna alla duschutrymmen och kabiner. Storleken kan ändras från 70 cm x 70 cm till 70 cm x 90 cm, vilket är måtten för det minsta utrymme som krävs för ett vattenfyllt bad. Efter användning kan badkaret fällas ihop och ställas åt sidan. Hopfällt går badkaret även utmärkt att hänga på väggen och tar då minimal med plats.

Badkaret BibaBad består av lätta, rostfria och reglerbara ramar i aluminium, justerbara remmar, en badkarsduk och en badkarspropp. Badkarsproppen skall monteras över duschutrymmets avlopp och då alla badrum ser olika ut, skall ett max 3 cm i diameter stort hål klippas till i badkarsduken där badkarsproppen skall sitta.