tandblekning-hismileHismileBetyg ⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5) » Pris 1349 kr
Vår testvinnare är Hismile PAP+ LED Teeth Whitening Kit tack vare dess stora effekt och fina resultat. Med denna produkt får du omedelbara resultat och vitare tänder redan efter första användningen.
Till Butik | Ad - NF

Hismile

Hismile är varumärket som förändrar en konservativ bransch med nästa generations innovativa produkter, ingredienser och teknologier. Hismile är för alla er som vill få ett vitare leende och samtidigt ta hand om tänderna på bästa sätt. Det är enkelt, bekvämt och säkert att använda våra produkter eftersom vi har en nolltoleranspolicy mot att orsaka skador på tänderna såsom smärtande ilningar och slitage på emaljen. Vi på Hismile arbetar kontinuerligt med att utveckla nya innovationer. Ett exempel på flera års intensiv forskning är ingrediensen PAP+, ett genombrott inom peroxidfri tandblekning. Denna högkoncentrerade, ytterst skonsamma och helt peroxidfria formula orsakar inga skador på tändernas naturliga struktur utan reagerar uteslutande på beläggningar och fläckar. Smile Care – like Skin Care but for teeth.

Vegansk tandblekning utan onödiga tillsatser

Att använda Hismile tandblekning för att bleka sina tänder har många fördelar, det kan man även se när man läser några Hismile review av personer som använt produkterna. Konceptet bygger på noggrann forskning och är dermatologiskt testat samtidigt som det varken innehåller alkohol, parabener eller andra onaturliga tillsatser. Produkterna är veganvänliga.

När du bleker tänderna med Hismile PAP+ LED Teeth Whitening Kit får du hem en box med 6 behandlingar. Tydliga instruktioner medföljer och en behandling tar cirka 10 minuter. Boxen innehåller paste som du ska stryka på en skena som ska placeras i munnen. I boxen finns också en liten LED-lampa som du ska sätta över skenan. Den verksamma formulan är fri från väteperoxid och bleker på ett snabbt och skonsamt sätt dina tänder. För att förlänga effekten av behandlingen kan du använda tandkräm och munskölj från samma märke som du också hittar hos Nordicfeel.