Lumene-nordicGlow Boost Vitamin C Hyaluronic EssenceBetyg ⭐⭐⭐⭐ (4/5) » Pris 299 kr
Det här serumet har som fokus att ge huden mycket lyster och ett slätare utseende. Innehåller mycket c-vitamin och bärextrakt. 89 % helt naturliga ingredienser. Användarna tycker verkligen att produkten håller vad den lovar när det gäller lyster!
Till Butik | Ad - Ly

Glow Boost Vitamin C Hyaluronic Essence

Lystergivande & Utslätande Hyaluronic Essence har en koncentrerad maximal återfuktande och lystergivande effect. Vår unika teknologi med bärextrakt från antioxidantrikt nordiskt hjortron och C-vitamin i kombination med rent nordiskt källvatten och två typer av hyaluronsyra stimulerar hudens naturliga kollagensyntes. Huden upplevs slätare och ser mer strålande ut. Formulerad utan parabener, formaldehydfrigörare och mineraloljor. Innehåller 89 % naturliga ingredienser.

Lumene Valo Glow Boost Vitamin C Hyaluronic Essence är en hudvårdsprodukt som används efter rengöring och som ger huden en extra boost av fukt. Eftersom den är lätt i konsistensen absorberar huden den väldigt bra och den maximerar effekten av de övriga produkterna (serum, dag- och nattcreme) som appliceras efter denna produkt.