filorga-hydra-filler-maskFilorga Hydra Filler MaskBetyg ⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5) » Pris 100 kr
Återfuktande sheetmask som på bara en kvart skapar en snabb och långvarig återfuktning tack vare bland annat hyaluronsyra.
Till Butik | Ad - NF

Filorga Hydra Filler Mask

Beskrivning Hydra Filler Mask 23 g Filorga Ansiktsmask

EgenskapLyster, Återfuktande
HudtillståndFuktfattig, Lysterlös
HudtypTorr, Alla hudtyper
ProdukttypSheet mask
Volym23 g

Återfuktande sheetmask som på bara 15 minuter ger omedelbar och långvarig återfuktning tack vare bland annat hyaluronsyra. Ger en snabb effekt samt omedelbar lyster och vitalitet för synligt vackrare hud. En naturlig fibermask extraherad från eukalyptuspulpa ökar hudens absorberingsförmåga. Lätt att applicera och passar alla hudtyper.

  • Omedelbar och långvarig återfuktning
  • Ger huden lyster och vitalitet
  • Direkt och långvarig effekt

Dubbelt återfuktande effekt med en duo av hyaluronsyra för en omedelbar djupgående återfuktning av huden och fuktbevarande effekt samt en NMF-komposition med aminosyror, mjölksyra, karbamid, socker och mineraler, som binder fukten på hudytan för en långvarig återfuktning. Omedelbart vacker hud tack vare aloe vera, en superväxt med över 200 molekyler med farmaceutiska egenskaper, för en frisk hud med lyster.
Applicera masken på rengjord hud (för ökad effekt, peela huden innan) 1-3 ggr i veckan. Placera den tunna masken i ansiktet och avlägsna det skyddande nätet när masken sitter på ansiktet. Låt verka i 15-20 min, ta sedan bort masken och massera in resterna av produkten. Applicera sedan din dag- eller nattcreme. Engångsanvändning. Skönhetstips! Applicera HYDRA-HYAL innan masken för en ännu mer intensiv återfuktning