ljusbruntharblekningDepend BlonderingBetyg ⭐⭐⭐⭐ (4/5) » Pris 89 kr
Den här blekningen från Depend bleker inte bara ditt hår utan är också berikad med vårdande ingredienser som skyddar det under behandlingen. Välj om du vill göra slingor eller bleka hela håret - resultatet blir enligt användarna bra! Att en förpackning inte kostar så himla mycket är också ett stort plus!
Till Butik | Ad - Ly

Depend Blondering

epends Slingor och Blondering ger Dig de absolut ljusaste nyanserna på ett snabbt, säkert och skonsamt sätt. Specialingredienser ger det resultat Du förväntar Dig av en bra Sling- och Blonderingsprodukt.

Veteprotein skyddar och bevarar hårets naturliga egenskaper under behandlingen.

Jojobaolja är fuktighetsbevarande och har mjukgörande effekter som gör att håret behåller sina naturliga egen-skaper trots att blekning av håret är en stark behandling.

Aloe Vera vårdar, återfuktar och ger en härlig glans åt Din nya, ljusa look.

Med blonderingen kan Du:
– Ljusa upp håret olika mycket beroende på vilken färg ditt hår har i utgångsläget (se färgkarta på förpackning). Verkningstiden avgör det slutresultat Du önskar.
– Ljusa upp Din naturliga hårfärg om Du ska färga håret i en ljusare ton än normalt.
– Ljusa upp ett tonat eller färgat hår som har blivit mörkt.- Ta bort gammal hårfärg.

Läs alltid bruksanvisning, varningstext och rekommendationer noggrant på ytterkartong, flaska och påsar före användning. Kontrollera att förpackningen innehåller rätt komponenter (enligt innehållsbeskrivningen på förpackningen).