Bain-ultra-violet-schampooBain Ultra-Violet shampooBetyg ⭐⭐⭐⭐ (4/5) » Pris 229 kr
Om du vill ha en riktigt kall ton i ditt blonda hår ska du testa det här schampot! Tar bort alla gula toner och behåller den kalla nyansen i håret länge vid upprepad användning. Nöjda användare vittnar om att det går snabbt att få till en kall nyans, att det är skonsamt och att det doftar gott!
Till Butik | Ad - Ly

Bain Ultra-Violet shampoo

Detta effektiva lila schampo är rikt på neutraliserande ingredienser och avlägsnar oönskade varma och gula undertoner. Idealisk för kallt faux-blonde och grått hår, och vid regelbunden användning av schampo skyddar den mot oönskade varma toner, så att den blonda nyansen förblir kall längre. Den skyddar håret mot daglig oxidering och föroreningar samt ger återfuktning och mjukhet.

  • Neutraliserar omedelbart varma och gula undertoner.
  • Håret blir 16x starkare när den används med Cicaflash.
  • Avlägsnar olika typer av smuts och föroreningspartiklar.
  • Reparerar hårfiberns yta med upp till 46 % när den kombineras med Cicaflash.

Användning:
Blöt håret och avlägsna sedan överflödigt vatten innan du applicerar en mängd schampo motsvarande en femkrona lite åt gången i håret. Tillsätt vatten och massera in schampot. Låt verka 2–5 minuter. Skölj ur noga. Vi rekommenderar att du byter ut mot Bain Lumière en gång i veckan eller som ett andra schampo för en fuktgivande och djupare rengöring.

Tips – Använd Bain Ultra-Violet för att få en omedelbar och effektiv shot som neutraliserar varma toner i ditt hår. När du har fått den ton du önskar, använd Masque Ultra-Violet för att underhålla och skydda din blonda färg varje vecka.

250ml