BaBylissCordless 9002Betyg ⭐⭐⭐⭐ (4/5) » Pris 1899 kr
En sladdlös locktång är aldrig fel. Tester visar att BaByliss litiumjonbatteri har lång hållbarhet och det behöver inte laddas allt för ofta. Du kan styla håret i 40 minuter innan batteriet behöver laddas och själva laddningen tar endast tre timmar i anspråk.
Till Butik | Ad - Ly

BaBylissCordless 9002

BaByliss Cordless Curling Tong har en diameter på 25 mm som är perfekt när du vill skapa mjuka vågor. Med revolutionerande Micro Heating Matrix-värmeelement som är utformade exakt efter cylindern för en jämn värmedistribution och för att enkelt skapa vågor i håret även på lägre temperaturer.

Driven av litiumjonbatteri levererar denna banbrytande sladdlösa styler med exakt elektronisk styrning omedelbar uppvärmning och direkt värmeåtervinning. Med en ultraslät keramisk cylinder skapas långa, böljande vågor som håller länge.

Med en användarvänlig och praktisk klämma som försiktigt håller håret på plats för extra kontroll när du lockar det. Med 40 minuters sladdlös användning ger detta dig frihet och flexibilitet att styla ditt hår var du än befinner dig.