ansisktsrengorningAnsiktsrengöringsborste FC1000Betyg ⭐⭐⭐⭐ (4/5) » Pris 749 kr
En laddningsbar ansiktsborste från Remington med en ny teknik som är enkel att använda och som kommer ge dig en ansiktsrengöring på en ny nivå. Användarna tycker verkligen att den är värd sitt pris och de ser fram emot att använda den varje morgon!
Till Butik | Ad - Ly

Ansiktsrengöringsborste FC1000

Denna avancerade rengöringsteknik ger nytt liv till din hud och en känsla av perfekt hy med lyster. Möt framtiden med rengöringstekniken som avlägsnar orenheter från porerna och förstärker effekten av dina hudvårdsprodukter genom att låta de tränga in djupare i huden. Du får dubbel effekt genom att den roterar och vibrerar samtidigt med tre olika hastigheter.

REVEAL Facial Cleansing Brush kan användas upp till 30 gånger efter varje laddning, är helt duschsäker samt har en 1-minutstimer som pulserar för varje 20 sekunder så att du enkelt håller koll på rengöringen. 

3 medföljande tillbehör.

Remington REVEAL Facial Cleansing Brush har en smal och behändig design som gör den enkel att styra. Med ansiktsborsten får du även 3 olika borsthuvuden där den normala är för vardagsrengöring, sensitive för känslig hud som kräver mild rengöring dagligen, samt massage-tillbehöret som ger dig en ännu djupare rengöring och tillför nytt liv till en grådaskig trött hy.